Logo

ETEN EN DRINKEN

Bij Witte koken we, net als alles wat we doen, gegarandeerd met bezieling, liefde en vooral veel plezier. Onze keukenbrigade kookt zoveel mogelijk biologisch, met streekgebonden producten, vers van het land of uit de zee. We koken, roken of bakken alles op het strandpaviljoen zelf.

Ook maken we gebruik van onze Oklahoma Smoker waarop we de heerlijkste vlees, vis en vegetarische gerechten bereiden. Dit gebeurt low and slow voor het lekkerste resultaat. Elke vrijdagavond vanaf mei ‘blues, beer and bbq’ om de week af te schudden en het weekend in te luiden. Ons huispils van de tap is een Biologisch Ur-pilsner van de Gulpener Bierbrouwerij. Een oer hollandse brouwerij met eigen bron en biologisch hop – gerst en graanvelden. Hiernaast verkopen we talloze speciaal bieren zoals zowel uit de tap als uit een flesje.

Om alvast in de stemming te komen vind je hieronder
ONZE MENUKAART

Yoghurt

met granola   5,00